Nieuws

Lees voor
 • Meevoeren van wapens in (oefen)optochten door schutterijen en gilden

  (02-11-2017)

  Formeel moet een schutterij en gilde iedere keer dat ze op pad gaat voor een (oefen)optocht toestemming van de burgemeester krijgen om exercitiewapens bij zich te mogen dragen. Burgemeester Verhoeven  heeft een algemene “verklaring van geen bedenkingen” opgesteld voor (oefen)optochten en andere gelegenheden waarbij schutterijen en gilden betrokken zijn in de gemeente Leudal.

 • Cliëntbeleving Wmo in Leudal hoger dan vergelijkbare gemeenten

  (27-10-2017)

  De gemeente Leudal heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de tevredenheid van inwoners die hulp in het kader van de Wmo (wet maatschappelijke ondersteuning) ontvangen. Uit het onderzoek blijkt dat men overwegend positief is over de hulp die ze ontvangen: ruim 85% van de ondervraagden vindt de kwaliteit van de ondersteuning goed. De zorg die ze ontvangen past goed bij hun hulpvraag. Tegelijkertijd is de kwaliteit van de hulp bij het huishouden onderzocht. Daar scoort de gemeente Leudal met een gemiddelde kwaliteitsscore van 7,6 ruim voldoende.

 • Aanmelding kampioenen en bijzondere prestaties 2017

  (18-10-2017)

  Als gemeente zijn we trots op onze (sport) kampioenen en op de mensen die op een of andere manier in 2017 een bijzondere prestatie hebben geleverd. Het gemeentebestuur wil hier graag aandacht aan besteden door deze mensen tijdens de nieuwjaarsreceptie op 3 januari 2018 te huldigen.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.