TOP Leudal te gast bij Pedak meettechniek in Heythuysen

Lees voor

Op vrijdag 1 december a.s. vindt van 15:00 tot 18:00 de volgende editie van TOP Leudal plaats bij Pedak meettechniek, Roorveld 1 in Heythuysen. Onder de naam Trefpunt Ondernemend & Politiek (TOP) Leudal ontmoeten ondernemers en politici elkaar tijdens een bedrijfsbezoek in Leudal.

Pedak meettechniek

TOP Leudal te gast bij Pedak meettechniek in HeythuysenVoor Pedak meettechniek is een meetoplossing pas goed als deze perfect aansluit op de meetvraag van de klant. Waar een "standaard" oplossing niet aansluit op deze vraag, biedt Pedak meettechniek een klant-specifieke oplossing. Dat doet Pedak meettechniek nu al meer dan 40 jaar met veel ervaring, een schat aan kennis en een flinke dosis enthousiasme. Klanten van Pedak meettechniek zijn bijvoorbeeld te vinden in de voedingsmiddelenindustrie, op universiteiten en onderzoekslaboratoria, in cleanrooms, maar ook in de industrie.

Directeur Roland Vossen nodigt u graag uit voor een rondleiding door zijn bedrijf, waarbij u ook meer informatie krijgt over Pedak meettechniek.

Thema netwerkbijeenkomst: Wat betekent het regeerakkoord voor organisatie en personeel?

Op 26 oktober jl. is het kabinet Rutte-III beëdigd door Koning Willem-Alexander. Eerder presenteerden VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hun regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst'. Wat betekent dit regeerakkoord voor organisatie en personeel? Hoewel het nog wel even duurt voordat het regeerakkoord daadwerkelijk is omgezet in wetgeving, is het goed deze vraag nu al te stellen. Franklin Warlich van Alfa Accountants zal op deze vraag ingaan en voor zowel onderneming als gemeente bespreken welke gevolgen het regeerakkoord heeft en welke ontwikkeling het regeerakkoord met zich mee brengt.

Om ca. 17:00 uur sluiten we af voor de gebruikelijke netwerkborrel.

Aanmelden

Politici en ondernemers kunnen zich tot en met 24 november a.s. aanmelden via de volgende link: http://eepurl.com/c-BglD

Word ook lid van de LinkedIn groep TOP Leudal.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.