Bedrijventerreinen

Lees voor

In Leudal zijn verschillende bedrijventerreinen, waarvan sommige met regionale betekenis. Het meest in het oog springend is het bedrijventerrein in Ittervoort. De gunstige ligging ten opzichte van de A2 maakt dit bedrijventerrein een ideale uitgangsbasis voor vele bedrijven.

Haelen kent zelfs 2 bedrijventerreinen: Windmolenbos en Zevenellen (meer informatie over Zevenellen leest u onder op deze pagina).

In Roggel vindt u bedrijventerrein Laak en in Heythuysen bedrijventerrein Arenbos. 

Een overzicht van alle bedrijventerreinen in Leudal staat op limburg.nl.

Bedrijfskavel kopen

Wilt u een bedrijfskavel kopen of meer weten over de bedrijventerreinen, neem dan contact op met de accountmanagers bedrijven van de gemeente. Voor de bedrijventerreinen Windmolenbos en Zevenellen kunt u contact opnemen met Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV 

Bedrijventerrein Zevenellen

Zevenellen is een circa 35 ha groot regionaal industrieterrein met een haven. Naast Biobased ondernemen, biedt Zevenellen ook mogelijkheden en ruimte voor modern gemengde bedrijvigheid, milieu en energie en logistiek. Meer informatie over Zevenellen en de binnenhaven is te vinden op Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV en via onderstaande link:

Archief

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.