Werk aan de weg

Lees voor

Kijk voor de actuele informatie over uw route, wegwerkzaamheden, beschikbaarheid op parkeerplaatsen en alternatieve vervoerswijzen op www.limburg-bereikbaar.nl

  • Reconstructie Burgemeester Huybenstraat Horn

    De gemeente Leudal heeft de riolering van de Burgemeester Huybenstraat met behulp van een tv-camera laten inspecteren. Tijdens deze inspecties is geconstateerd dat de kwaliteit van de rioolleidingen slecht is en dat deze leidingen inclusief huisaansluitingen vervangen moeten worden.

  • Reconstructie Leeuwenbekstraat, Geraniumstraat en Fresiastraat in Ittervoort

    De aanleiding voor deze reconstructie is niet alleen de schades aan het wegdek en de onduidelijke inrichting van de buurt. Maar ook de opgave die de gemeente Leudal heeft om riool overstorten tijdens hevige regenval terug te dringen. Hierdoor is de gemeente beter bestand tegen de klimaatverandering.

  • Reconstructie Nunhemseweg te Haelen

    De aanleiding voor de reconstructie van de Nunhemseweg is niet alleen de schades aan het wegdek en trottoirs, maar ook de opgave die de gemeente heeft om riooloverstorten tijdens hevige regenval terug te dringen en hierdoor beter bestand te zijn tegen de klimaatverandering.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.