Meldpunt Veilig Thuis

Lees voor

Veilig Thuis. Voor iedereen, kinderen, volwassenen, ouderen, slachtoffer en pleger, die hulp nodig heeft omdat ze niet in harmonie met elkaar samen leven. Je hoeft er niet in te berusten, je kunt iets ondernemen met steun van Veilig Thuis.

Veilig Thuis biedt de helpende hand, doorbreekt onveilige situaties en zet mensen in beweging. Veilig Thuis biedt perspectief op een betere situatie waardoor mensen weer toekomst hebben. Mét of zonder elkaar.

Wilt u advies of hulp?

Bel meldpunt Veilig Thuis op 0800-2000 (gratis en 24/7 bereikbaar).

Wat is meldpunt Veilig Thuis?

Veilig Thuis is een samenvoeging van het oude Steunpunt Huiselijk Geweld en het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling (AMK). Dit met het doel om één meldpunt te hebben voor alle vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Maar ook om meer samenhang te krijgen in de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. De vorming van de Veilig Thuis-organisatie betreft een nieuwe samenwerking tussen 14 gemeenten in Noord- en Midden-Limburg.

Veilig Thuis is er voor iedereen, jong en oud, die te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling. Veilig Thuis geeft advies en biedt ondersteuning, ook aan professionals. Veilig Thuis biedt de helpende hand, doorbreekt onveilige situaties en zet mensen in beweging. Veilig Thuis biedt perspectief op een betere situatie waardoor mensen weer toekomst hebben. Mét of zonder elkaar.

Ga voor meer informatie naar www.vooreenveiligthuis.nl

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.