Lees voor
  • 350 Limburgse bestuurders bijeen in Leudal

(22-11-2017)

Waar vinden de woorden over het ‘bronsgroen eikenhout’ uit het Limburgs volkslied hun oorsprong? Welke Ittervoorts bedrijf  ‘blaast’ haar partijtje stevig mee op het wereldpodium? Hoe verwezenlijkt Geelen Counterflow haar duurzaamheidsambities? En hoe is het om als bestuurder nu eens leiding te geven aan een heus orkest? Het antwoord op deze vragen hoorden de Limburgse bestuurders op de Limburgse Bestuurdersdag.

• GEZOCHT: Stembureauleden voor onze gemeenteraadsverkiezing

(20-11-2017)

Op woensdag 21 maart 2018 worden de leden van onze gemeenteraad gekozen. Voor deze dag zijn wij op zoek naar stembureauleden (voorzitters, leden, reserveleden en tellers).

• Inschrijving aanduiding politieke groepering

(20-11-2017)

De burgemeester van Leudal maakt op grond van het bepaalde in artikel G 3, lid 1, van de Kieswet bekend dat:

• Uitbreiding samenwerking businesspost en gemeente Leudal

(16-11-2017)

Met ingang van 1 Augustus hebben de Gemeente Leudal en Business Post hun samenwerking uitgebreid door de inrichting van een distributiepunt van Business Post bij het Mens Ontwikkel Bedrijf (MOB) van de gemeente Leudal in Grathem. Vanuit Grathem wordt dagelijks de zakelijke post binnen de gemeente Leudal gesorteerd en bezorgd.

• Agenda commissies sociaal, fysiek en bestuur en middelen

(16-11-2017)

De commissies sociaal, fysiek  en bestuur en middelen vergaderen op resp. maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 november om 19.30 uur in de raadzaal, gemeentehuis Leudal. Iemand die wenst in te spreken over één van de agendapunten dient zich vóór de commissievergadering te melden bij de commissiegriffier, tel. (0475) 85 90 00 of via e-mail raadsgriffie@leudal.nl. Een inspreker krijgt max. 5 minuten het woord. Om als burger over raadsvoorstellen in te spreken bestaat alleen in de commissievergaderingen de mogelijkheid en niet ook in de raadsvergaderingen.

• Bedrijventerrein Windmolenbos Haelen opnieuw gekwalificeerd als veilig bedrijventerrein

(16-11-2017)

Op donderdag 16 november 2017 vond in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen de uitreiking plaats van het KVO Certificaat Basis Samenwerken. Gelijktijdig werd tussen de gemeente Leudal, de politie, de brandweer en de Bedrijvenvereniging Windmolenbos hiertoe een convenant ondertekend.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.